Werk

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP is onmisbaar

Je wilt het niet, maar het kan zomaar gebeuren. Je laat bij een klant in huis een dure vaas vallen. Of je rijdt na een afspraak bij een klant met je auto over de brievenbus heen. Of je breekt nét even de verkeerde muur bij je klant weg. Of… nou ja, er kan tijdens het ondernemen zoveel gebeuren, daar moet je eigenlijk maar niet te veel over nadenken. Maar je moet er wel goed op voorbereid zijn. Je kunt onmogelijk alles vooraf plannen, behalve het afsluiten van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP ben je voorbereid op alles dat je niet zou verwachten en wat je niet wilde. Je zult nooit expres schade toebrengen aan eigendommen van anderen, maar het zou zomaar kunnen gebeuren.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP is er voor iedere ZZP'er

Ook als je bijna nooit bij klanten thuis of in de zaak komt is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP een aanrader. Want ook tijdens deze schaarse momenten kan het zomaar zijn dat er iets gebeurt. Je wilt, zoals gezegd, op alles voorbereid zijn. En dat kan dus door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten bij Knab. Je kunt bij Knab ook terecht voor een zakelijke rechtsbijstandverzekering speciaal voor ZZP'ers. Je kunt als ZZP'er maar beter zo goed mogelijk verzekerd zijn zodra je begint met ondernemen.

Wat kan een zakelijke rechtsbijstandverzekering voor jou doen?

Heb je een conflict met een klant over de betaling van geleverde diensten? Heb je een conflict met een leverancier over het leveren van reeds betaalde goederen? Maar ook voor het opstellen van je algemene voorwaarden kun je rekenen op de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Je kunt beide verzekeringen goed combineren en ze allebei afsluiten via de Knab app. Knab is sowieso een fijne bank voor ZZP'ers. Je kunt hier net zoveel spaarrekeningen per betaalrekening maken als je nodig hebt. Eén voor je BTW, één voor de inkomstenbelasting, één voor je buffer en natuurlijk ook één voor je vakantiegeld. Zo kun je én je financiën 100% op orde hebben én goed verzekerd zijn in één app!

Zorg goed voor jezelf

Als ZZP'er ben jij de enige eigenaar van je bedrijf. Jij bent dus verantwoordelijk voor alles dat met je bedrijf te maken heeft. Jij en niemand anders. Het is daarom wel verstandig om mensen om je heen te verzamelen die beschikken over kennis die jou kan helpen. Zoals de medewerkers van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP en de juristen van de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Door je goed te verzekeren tegen zaken die je gewoon kunnen overkomen kun jij je bezig houden met jouw zaken.