Werk

Een persoonlijke telefoonservice aanbieden

Met een telefoon antwoord service kunt u uw bedrijf naar een veel hoger niveau tillen. U zorgt ervoor dat het mogelijk is om één op één contact te hebben en dat klanten zich gehoord voelen. Daarnaast is het mogelijk om specifieke boodschappen aan jouw klant over te brengen. Wanneer u bijvoorbeeld een postorderbedrijf hebt, is het bijvoorbeeld handig dat de telefonisten op de hoogte zijn van de soort producten die zich in de catalogus bevinden of dat ze zich makkelijk tijdens het telefoongesprek kunnen meebewegen op de webwinkel om te zien over welk product het gaat. Zo wordt er een hoop verwarring voorkomen.

Als freelancer uw communicatie uit handen geven

Niet alleen als bedrijf maar ook wanneer u werkt als freelancer kan het handig zijn om een telefoonservice zzp bijvoorbeeld afspraken voor u in te laten plannen. Niet alleen is het fijn om uw klanten te laten praten met een professional, maar u kunt ook inzichten krijgen in de gesprekken zodat u ziet welke boodschappen er overgebracht worden zodat er eventueel ruimte is voor groei. U kunt naast deze informatie ook verslagen inlezen waarin u overzicht hebt in welke voorkeursantwoorden er het meest toegepast worden en welke niet. Eventueel kunt u dit ook aanpassen. Ook kunnen er notities worden gemaakt bij ieder gemaakt telefoontjes waar gegevens in staan of belangrijke herinneringen waar aan gedacht moet worden. Wanneer u dit allemaal op afstand hebt geregeld kunt u zorgeloos aan uw klussen werken zonder continu onderbroken te moeten worden door telefoontjes. U zou meerdere keren per week in uw agenda kunnen kijken of er iets aangepast is.

Is het hebben van een team voordelig?

Een vast team in dienst hebben kan natuurlijk erg handig zijn. Afhankelijk van de sector waar u in werkt en wat voor soort bedrijf u heeft kunt u afwegen of het makkelijker is om af en toe een zzp’er in te huren of meteen een heel team op een project te zetten. Wanneer u kiest om af en toe wat uit handen te geven kunt u meer gericht zoeken naar iemand die gespecialiseerd is in een bepaalde taak. Wanneer u een vast team heeft kan dit namelijk ingewikkeld worden als zij niet beschikken over de nodige ervaring. Daarnaast kan dit ook een goede mogelijkheid zijn om uw netwerk meer te verbreden. U leert op deze manier meer mensen kennen uit een bepaald werkveld, of uw eigen branche. Dit kan erg waardevol zijn omdat zij waarschijnlijk ook veel mensen kennen binnen dat werkgebied.