Marketing

Beginnen met E-commerce

De wereld is aan het digitaliseren en dit betekent dat u als onderneming moet inspelen op de behoefte van uw klanten. De meeste consumenten doen hun aankopen via het internet en dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven. Steeds meer bedrijven zijn bezig met het verkopen van producten op het internet. Dit noemen we e-commerce en dit is een heel breed vakgebied. Beginnen met E-commerce is voor veel bedrijven erg moeilijk, want u moet natuurlijk een goede webshop opzetten. Het opzetten van een webshop is heel moeilijk, omdat u veel rekening moet houden met de klant. De klant moet uiteindelijk shoppen op uw webshop en moet een prettig gevoel krijgen. Customer Journey is de Engelse vertaling voor de beleving van de klant en hiermee moet u altijd rekening mee houden. Gelukkig is er een geschikte bedrijfsoplossing en dat is Bloomreach Cloud, maar wat is dat precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat u er alles over te weten komt.

Wat is Bloomreach Cloud precies?

Bloomreach Cloud is een van de beste bedrijfsoplossingen voor Commerce Experience Cloud. Bloomreach Cloud is ideaal voor het leveren van customer journeys, die heel erg persoonlijk aanvoelen. Het biedt namelijk een hele reeks producten aan, die heel erg handig kunnen zijn voor uw webshop. Zo zorgen ze voor personalisatie, maar ook voor een stimulerend effect in de verkoop. Bloomreach is heel erg bekend en wordt door 850 verschillende merken gebruikt. Wilt u ook dat uw merk er tussen uit springt bij toekomstige klanten? Dan kan het heel erg verstandig zijn om te kiezen voor Bloomreach Cloud, zodat u de customer journey van klanten verbeterd. 

Toch kan het moeilijk voor uw onderneming zijn om deze cloud te implanteren in het systeem. Veel bedrijven hebben hier moeite mee en daarom kan het soms verstandig zijn om een specialist in te schakelen. Deze kunnen u namelijk helpen met het integreren van de cloud, waardoor uw e-commerce beter loopt, ideaal toch?

Voordelen

Doordat u gebruik maakt van Bloomreach Cloud, is de kans groot dat u kunt genieten van verschillende voordelen. De kans is namelijk groot dat u veel meer klanten krijgt en dat u veel meer verkoopt. De omzet van uw onderneming stijgt en hierdoor kunt u goed groeien met uw onderneming. Daarnaast kan Bloomreach Cloud ook gecombineerd worden met andere bedrijfsoplossingen. U kunt op het internet meer informatie vinden over de cloud en hoe het precies gebruikt kan worden.